Varför är du så jävla petig!? Skärp dig! - IcanI Nyköping lyser solen! Man blåser dock nästan bort om man beger sig ut på öppna landskap. Men det kan ju vara skönt att slippa fixa frisyren själv.
Idag har jag och Ican spenderat en heldag på stan med fikahäng, cykelturer och klänningsmannekäng. Det är just det sistnämda som har varit dagens stora problem. Balen är om 6 veckor, sista dagen att köpa en biljett är om 2 dagar och jag har fortfarande inte hittat en klänning!
Anledningen till problemet? Ja, enligt Erika så är jag förbannat petig!
Enligt mig så duger klänningarna inte riktigt, det är alltid något som är fel!

Vi har också hjälpt vår älskade GeorgeCoffehouse by George att skriva upp menyerna på tavlor, ruggigt fint blev det!

Nu blir det till att jobba lite körteori och sedan studsa ner i sängen!

Nattifnatt!

Manda

Tjenis penis!

.. och välkomna till min och Erikas nya blogg!
Vi har nu skaffat en gemensam blogg, som antagligen kommer att fungera som en slags dagbok på nätet, öppen för allt och alla.
Vi kommer attt dela med oss av vår vardagliga vardag, våra härliga äventyr, hårda partynätter och livet som nybliven student! För det är nämligen dags för oss att, om 44 dagar, ta det stora klivet ut i friheten!

Jag (Amanda) och Erika har i princip vuxit upp som systrar. Vi träffades för första gången på BB och har nu hängt ihop i 18 år. Vi hoppas på fler decennier!

Namnet kom vi på just därför att vi har levt tillsammans i så många år och vi har det dunderkul tillsammans, trots att vi är så olika! "Ebony and Ivory, live together in perfect harmony. Side by side on my piano"

ENJOY!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0