Rise and Shine!

Vaknade superpigg klockan åtta och nu sitter jag med datan i knät och väntar på att min fina pojke ska vakna också!

Något som är riktigt typiskt är att precis när jag får semester, så ska jag bli sjuk också! Halsont och snuvig, det är typiskt. Men tacka vet jag te, räddaren i nöden!

Idag ska jag dessutom försöka göra någon nytta; tänkte titta in hos Arbetsförmedlingen så att de kanske kan hitta ett jobb åt mig?
Dessutom vill jag flytta hemifrån nu nu nu och ska försöka göra någonting åt det! Hjälpte min fina vän att flytta in i hennes lägenhet igår och jag är grymt avundsjuk!

Annars finns det inte så mycket att göra såhär dagen innan lönen dimper ner i plånboken och kan sättas sprätt på, förutom att njuta av ledigheten förstås och det tänker jag göra! :D
Bjuder på en bild på mig och mina sköna från studentbalen! Nu är det över!

Mätt och belåten!

Har precis kommit hem från Söderköping och Smultronstället och känner mig uppblåst som en ballong med all glass i magen! Mumsigt värre var det dock och det är alltid mysigt när hela familjen samlas och gör något tillsammans!

Nu väntar vi bara på att Amanda och Emil ska komma åkandes och roa oss resten av kvällen, innan det är dags att säga godnatt och invänta ännu en jobbdag! MEN, det är bara två jobbdagar kvar nu och jag är glad glad glad! :D

Sitter och funderar på vad jag kan göra när jag har slutat jobba och står med alla pengar i handen och jag har kommit fram till följande alternativ; shoppa, åka på kryssing/utlandsresa (har inte bestämt mig för vad jag vill mest), åka till Kolmården (ett måste på somrarna!) och framförallt sitta uppe sent framför en bra film på kvällarna och nätterna! Det om något har jag saknat mest i sommar. Allt har bara varit jobb, jobb, jobb, blä på det!
Sist men inte minst har jag också lovat mig själv att bli nyttig och komma igång med träningen igen. Så egentligen kanske jag inte behöver något nytt jobb, jag har ju tillräckligt att göra med alla de saker jag vill göra när jag är ledig ;)

Men nu blir det till att chilla framför en film och invänta den näst sista dagen på jobbet! Puh!

Cy@!


En utlandsresa vore ju inte helt fel! Vamos a la playa!
Jobb sökes!

Om det är någonting jag hatar, så är det folk som klagar och klagar och lägger över allt slit på andra! Det kryllar av sådana människor på mitt jobb, i varenda hörn finns det en liten klagonisse, omgiven av rökmoln och en butter min.
Om det är något jag önskar, så är det att jag hade ett annat jobb, men det lyckas man ju inte få heller.
Är det något jag ÄLSKAR så är det min pojkvän, mina fina vänner och shopping!
Är jag ledsen räcker det att gå in i en affär, njuta av alla fina kläder, komma ut med en shoppingpåse rikare och genast har jag ett leende på läpparna!

Den här dagen har bjudit på det mesta; ännu en tråkig jobbdag, lite shopping och kvalitetstid med de kära!

Just nu sitter jag och väntar på att pojken min ska bli klar med sitt spelande och att min Amanda ska komma åkandes med guacamole och nachochips (världens godaste snacks!?)
Efter det blir det till att titta på Ja vi elsker Hollywood och njuta av att det faktiskt bara är TRE jobbdagar kvar,. like it!

Men nu blir det till att återgå till jobbsökandet och hoppas på att nån nappar på mina meriter (?)! :D

Bjuder på en bild från studenten också, bara för att minnas den gamla goda tiden, utan jobb!
Färg och kakor

Doften av nybakad kladdkaka letar hela tiden upp min näsa, om och om igen, bara för att bygga bo i min hjärna och förvirra den. Det retar gallfeber på mig. Jag som precis har blivit så pass frisk för att börja träna och gett mig fan på att det ska ge resultat denna gång. Attans att jag inte har hunnit flytta in i lägenheten ännu. Och fy tusan att man har en bror som verkar försöka öva på sina kock-kunskaper inför skolstarten.
Här sitter jag i alla fall framför datorn efter att, med träningsvärk i hela kroppen, målat klart i min lilla lya! Finally! Vitt och svart blev det, Ebony och Ivory. Förvånade? Nu är den i alla fall redo att ta emot mig med nya målade och öppna (tomma) väggar och få mig att känna mig som hemma.

Dock återstår ett ynka problemo kvar att fixa, eller nej det finns två. Det ena är flytthjälp, jag kommer tvinga er, bara så att ni vet! Och det andra är min plånbok.
Så för att göra gott, så att jag inte sitter där utan mat på bordet eller utan bord för den delen så sitter jag nu och söker extrajobb för fulla muggar. Förhoppningsvis kommer jag alltså att ha mer än mitt 8 till 5-jobb måndag till fredag när jag flyttat in... Nedrans! Kom just på att jag aldrig kommer ha tid att umgås med lyan på Brunnsgatan om jag ska ha råd att betala för den, jävla dilemma!Crappy bildkvalitet, jag vet. Men jag ville ju bara visa att jag skapar lite. Dock stör min bror mitt flow. Han vill bara leka med kameran och locka med nybakat hela tiden. Gotta go! Tung suck.

RSS 2.0