In Miami Bitch

Även idag gav sig de äkta lantisbrudarna från sta'n sig ut på en roadtrip. Vi hittade allt möjligt på vägarna, och den lilla staden Nyköping blev helt plötsligt mycket större i våra ögon. Där fanns så mycket nytt! Lammbäbisar vid sidan av vägen, kyrkogårdar mitt ute i skogen och enorma gäss som låg mitt på vägen utan att röra en fena(eller fjäder för den delen)!
Ja, vad ska man göra när världen inte är mycket roligare?


Underbara sooool!
I scream, You scream, We all scream for Ice cream

Idag har allt, stort som smått, fått akta sig från vägarna då två smågalna flickor i en småcool bil dundrat fram i och utanför staden. Så länge dunket är på max, solen lyser och glajjorna sitter på näsan kan våra bilturer bli hur långa som helst.
Först blev det glass i hamnen, underbart smarrigt! Sedan en sväng (ganska många svängar) till Nynäs Slott, för att kolla in det. Det är nämligen där vi ska strutta fram hand i hand i våra långa klänningar, vifta på våra vackra håruppsättningar och bli fotograferade av paparazzis. Det är självklart Balen med stort B jag talar om!
Efter detta gled vi hem till lantisen Emot och hans gård. Där blev det mys i solen. Vi fick även ett glatt överraskande besök av glassbilen! Fuckin otroligt glad jag blev när jag hörde den igenkända signaturmelodin spelas mitt ute i skogen!!
Trots att Glassmannen hade kört lite fel så tror jag att han blev gald, Manda var nämligen glassugen och sprang tillbaka in i huset, 36 glassar rikare.RSS 2.0