15 september

Idag har varit en kanonbra dag och det bästa är att den inte är slut än!
Vaknade relativt tidigt och startade morgonen med Harry Potter och frukost framför teven. Sedan begav det sig ner till centrum för lite shopping och för en gångs skull hittade jag massor jag ville ha; Nya jeans, en fin stickad tröja och en kofta som jag bara älskar! Tappade bort en nästan exakt likadan kofta i våras från samma affär och nu fanns det till min stora glädje en nästan likadan! :D Så man kan säga att jag är mer än nöjd! Dock har jag en lite tunnare plånbok, men med löning nästa fredag är det bara en fis i rymden!

Den bra dagen fortsätter om cirka en timme med bowling mot grabbsen, så man kan ju hoppas på lite tur (eller skicklighet) där med.

Sen blir det bara till att njuta av ledigheten med pojken och hoppas på ett postitivt samtal efter jobbintervjun i Måndags! :P

Ha de gött!


Hipp hipp hurra!
Låter bilderna få tala för sig själva!

Lyckad dag, å nu står det en lyckad kväll på schemat!

Jävla Flyt Hela Tiden

Jävla flyt jag har då!
Jag, en av de mest klantigaste människor (snäppet bakom Erika) av de 9 miljoner som lever i Sverige för tillfället har för en gångs skull fått uppleva en vecka, en hel jävla vecka (!), som har varit som att glida fram genom folkmassorna på min räksmörgås!
Jag har blivit kallad till två jobbintervjuer, båda där jag verkligen skulle vilja ha anställning. Jag har med hjälp av en massa goa människor flyttat in i min lilla lya mitt i stan. Det har varit underbart väder hela veckan och det känns som att helgen, som innebär flera födelsedags"barn" kommer att bli ett hejdundrande kalas!
Kan det bli bättre?

Men nu ska jag sluta bragda och istället ladda inför den andra intervjun den här veckan genom att krypa ner i min säng (som för tillfället bara är en madrass!).

Wish me luck!


Slit, släp och goda besked!

Efter en dag av slit och släp är jag helt slut i kroppen och jag ser fram emot kvällens spa-kväll!
Idag har jag nämligen hjälpt min bästa vän att flytta till sin egen lya och i ett hyreshus utan hiss blir det lätt en massa träningsvärk i armar och ben! Men det var det värt och flytten avslutades med pizza, mums!

För övrigt har jag fått skitbra besked den här veckan; Jag och pojken har antagligen fått tag i en lägenhet, mitt i stan! Det innebär att jag för första gången i mitt liv kan kalla mig själv stadsbo och inte lantis. Ett steg i rätt riktning!
Nu får vi bara hoppas att allt går som det ska och att plånboken håller, annars blir det inflyttining inom en månad!

Frågan är bara om min plånbok, förutom lägenhetshyra, håller att bo så nära centrum och alla affärer. Så fort man är ledig och inte har något speciellt för sig, blir det ju ofta så att man hamnar suktandes i alla affärer. Men, det kanske blir en bra läxa för mig, den som lever får se!

Men nu kallar tekoppen och ansiktsmasken! Ha en trevlig lördagskväll!


Sökes : Ny sambo

Jag känner en skräckblandad förtjusning över helgens flytt. Förr har jag bara sett positiva saker med att flytta hemifrån och jämfört det med att driva ett eget företag där man hela tiden har många bollar i luften och själv måste hålla koll på ekonomin samt att hushålla med de knappa resurser man har till godo.
Nu känner jag - Panik! Jag kommer känna mig så ensam!
Trots att jag är välsignad med ett gäng vänner som säkerligen kommer att invardera min lilla etta dagligen, så känner jag ändå att det stundvis kommer att kännas tomt att bo med mig och bara mig.

Därför söker jag nu en sambo. Det ska vara någon som är kärleksfull och fyller tomrummet som min familj och katt lämnar, men ändå inte ta upp för mycket plats i min lilla lya. Denne ska heller inte vara för dyr i drift eller lägga sig i för mycket i min vardag. Den ska kunna sysselsätta sig själv under dagtid då jag kommer att arbeta som en galning och gärna välkomna mig med öppen famn när jag, sliten efter åtta timmar på jobbet kommer hem på kvällen.

Hör av er om ni känner er träffade!

Min nya sambo?

Jävla oflyt!

Om det är någon som har oflyt så är det jag! Jag tänkte bjuda min pingla på Blogawards och njuta av mitt livs första goodiebag och få gå på en riktigt lyxig tillställning, men när jag glatt klickar på knappen "Köp din biljett här" kommer det till min stora sorg upp en ruta med texten: "Biljetterna till galan är tyvärr slut, köp en biljett till efterfesten här"
Gaah, jag blir galen!!
Hejdå goodiebag, hejdå lyxig gala! Hej ångest den lördagkvällen jag egentligen skulle gå på gala...

Att jag alltid ska vara ute försent!

Samma sak hände mig för en vecka sen, då jag hittade min drömtröja, dock i str L, och på grund av det bestämde mig för att tänka på saken och gå och titta i en annan affär sålänge. Men så fort jag kom ut ur affären visste jag att jag mer än allt ville köpa min dröm-tröja, så jag rusade tillbaka, men då var plötsligt tröjan spårlöst försvunnen.
Att jag alltid ska ha sånt jäkla oflyt!

Jaja, det är ingen idé att hänga läpp för sånna I-landsproblem, men jag har iallafall lärt mig något; Att bestämma mig (och i det här fallet köpa) saker som jag vill ha, DIREKT!
Det är som man brukar säga att; "Det kommer alltid någonting bra ur allt!"


För jag vill inte leva och inte heller dö i Norden

Min sysselsättning idag är den att jag springer ut och in ur huset så fort det blir en lucka mellan molnen och solens strålar får en chans att tränga sig ner till marken. För att bara för några minuter eller kanske bara några sekunder få känna solen värma min kind. Sedan springer jag in igen när de där ondskefulla molnen tar över igen och det blir kallt. Kan inte se klokt ut, men det sägs ju att det bara är vi här uppe i kalla Norden som är så galna i solen och att vårat favoritsamtalsämne of all times just är vädret.
Vi älskar att tala, disskutera, klaga och hurra för något som vi faktiskt inte har någon möjlighet att påverka!
Men det är nog så att kylan här uppe faktiskt inte är så bra för oss helt enkelt, inte för mig i alla fall.

För ännu en gång, precis när hösten har lagt ut varningslappar om att den är på väg så har snuvan gjort bo i min näsa. Och inte bara det utan jag har även fått en rejäl hosta som inte vill försvinna trots litervis av medicin och så snurrar det oavbrutet i mina öron.

Detta känns mer ovälkommet än någonsin då jag precis till helgen ska flytta in i min nya etta och sedan är det bara  två veckor kvar av min semester innan jag ska börja slava på Svenskt Skolfoto!

RSS 2.0